jul 14, 2024

SJAJNA IGRA I POBJEDA KKI VRBASA U BIHAĆU

Ekipa KKI Vrbasa je gostujućI u sportskoj dvorani “Luke” u Bihacu visokom koš razlikom pobijedila domaćina KKI Una Sanu sa 84:49. Bila je to jedna od onih utakmica u kojima baš sve “štima”, pa se igra lijepo tečno i efikasno, baš onako kako to predsjenik KKI vrbasa gospodin Marinko Umičević kaže I traži “Igrajte širi širi vezeni peškiri”

Puleni predsjednika kluba gospodina Marinka Umičevića su n a terenu pokazali da su sjajna ekipa i poslije uspješnog proslonedeljnog vikenda kada su ostvarili pobjedu u Premijer ligi BIH I dvije pobjede u NLB ligi I danas u drugom kolu Premijer lije BiH zabilježili vrlo ubjedljivu pobjedu protiv jakog i vrlo korektnog protivnika u njihovoj dvorani.

Trener KKI Vrbasa Goran Matić gotovo da nije imao potrebu da bude nervozan tokom ove utakmice jer je ekipa igrala efektno i lijepo pa su opet postigli vise od 80 koševa.Napomenimo da je u ovoj utakmici Ademir Demirović inače povratnik u KKI Vrbas a rođeni bišćanin postigao čak 35, pogodaka , a slijedili su ga Ćejvan 16, Štimac 14 ,Ritan 8, Modronja 5 Ignjatović, Švraka, Sikima po 2 poena.

Od prvog sudijskog zvižduka banjalučani su pokazali da su došli da osvoje bodove igrali su lepršavo i poletno, sa malo grešaka a puno lijepih akcije koje su rezultirale pogodcima.Imali su strogu kontrolu rezultata u svim četvrtinama prvu su dobili sa 17:9, drugu sa 19:18 , raspucali su se u trećoj i dobili je sa 26:11, a poslednju 12:11, pa je na kraju rezultst bio 84: 49 u korist gostiju iz Banjaluke.

“Bila je ovo jedna od onih utakmica koja se pamti, igrali smo lijepo , akcije sun am bile tečne i efikasne. Naš trener Matić je mudro vodio ekipu do visoke pobjede, a igrači su besprekorno izvršavali dogovoreni plan igre pa pobjeda ni jednog sekunda nije dolazila u pitanje. Sretan sam zbog niza pobjeda koji smo započeli u Sanskom mostu prosle subote pa ga nastavili sa dvije velike pobjede u NLB ligi u Zagrebu a danas taj niz nastavili sa odličnom igrom i značajnim pobjedama”, rekao je Demirović koji je najbolji strelac banjalučana i junak ove pobjede”.

“Čestitamo ekipi KKI Vrbasa, igrali su odličnoi pokazali da su sigurno favorite za osvajanje nekoliko trofeja ove godine prije svega mislim na Premijer ligu Bih I NLB ligu, jer imaju odlično ukomponovan tim” rekao je Alaga Pašić igrač KKI Una Sane i seklektor reprezentacije BIH.

Recimo da su i sudije svoj posao obavile korektno a da je domaćim vrlo srdačno dočekao ekipu iz Banjaluke.

Vidosav Đurđević